Apian Avantouimarit ry - Valkeakoski

 

HINNAT


PRICES

Kertamaksu
10 kerran lippuvihko

5 €
48 €

Single visit
10 time booklet

Kertamaksu jäsenille
10 kerran lippuvihko

3,50 €
33 €

Single visit for members
10
time booklet

 

2018 kevätkausikortti
(kausikortit jäsenille)

 

80 €

 

2018 spring season ticket
(for members only)

Jäsenmaksu per vuosi

20 €

Membership fee per year

 

 

 

 

Jäseneksi liittyminen
Jäseneksi voi liittyä milloin vain maksamalla kuluvan vuoden jäsenmaksun. Saunalla on jäsenanomuskaavake, jonka täyttämällä ja laittamalla postilaatikkoon jäsenyys etenee. Jäsenmaksunviestin saat käsittelyajan kuluttua. Jäsenmaksu maksetaan yleensä kalenterivuoden alussa. Laskut jaetaan saunalla vuoden ensimmäisinä uintikertoina tai jos ei silloin käy, niin lasku lähetetään kotiosoitteeseen.

Lipunmyynti
Lippuvihkoja myydään saunalla lähtökohtaisesti joka kuun ensimmäisenä arkipäivälle osuvana avantouintipäivänä (ei siis sunnuntaisin).
Tästä tiedotetaan kuitenkin tarkemmin saunalla ja Valkeakosken Sanomissa. 

Maksutavat 
Kertamaksut (tasaraha, niin kolikot kuin setelitkin) laitetaan pukuhuoneessa olevaan rahalippaaseen ja paikalla olevaan kävijälistaan kirjoitetaan kävijän nimi kävijätilastointia varten.

Seura myy kolikot korvaavia uimalippuja kymmenen kappaleen nipuissa ilmoitettuina lipunmyyntipäivinä. Lippuvihkoja saatavissa myös urheiluliike Sportiasta Koskikarassa.

Saunalla on naisten ja miesten pukuhuoneissa postilaatikot lippuja ja liikuntaseteleitä varten. Älä laita rahaa näihin laatikoihin!

Maksaessasi lipulla tai liikuntasetelillä älä kirjoita nimeäsi listaan. Kirjoita sen sijaan lipun tai liikuntasetelin taakse päivämäärä ja nimesi.

Otamme vastaan Smartum- ja Tyky-liikuntaseteleitä. Tarkemmat ohjeet ovat saunalla.
 
Seuran jäsenille pelkkä avantouinti ilman saunaa on maksuton. Kirjaudu kuitenkin nimelläsi listaan ja kirjaa numerokoodi 150 maksun kohdalle.

Alle 10-vuotiaat pääsevät vanhempien seurassa ilmaiseksi. Heidänkin nimensä toivotaan lisättävän listaan kävijätilastointia varten.
 
Kausikortilla edullisimmin!
Aktiivisimmin uivien jäsenten kannattaa hankkia edullinen kausikortti.
Niitä myydään saunalla syys- ja kevätkauden alussa (seuraa ilmoittelua Valkeakosken Sanomien urheilusivulta ja Seurat-palstaa!). 
 
Kausikortin käyttäjät laittavat kävijälistaan nimensä ja kausikorttinsa numeron.
 
Kausikorttien ja lippuvihkojen maksu suoraan pankkiin
Voitte maksaa kausikortit ja lippuvihot etukäteen suoraan pankkiin Apian Avantouimareiden tilille, Tilinumero on FI87 5494 0920 0494 28
Kuittia vastaan saat saunalta kausikortin tai lippuvihon lipunmyyntipäivänä.
Toivomme tämän nopeuttavan ostoa ja vähentävän rahan käsittelyä.
 

 

 Sivut: www.datahelp.fi * Kuvat: Olli Nykänen