Apian Avantouimarit ry - Valkeakoski

 

HINNAT


PRICES

Kertamaksu
10 kerran lippuvihko

5 €
48 €

Single visit
10 visits booklet

Kertamaksu jäsenille
10 kerran lippuvihko

3,50 €
33 €

Single visit for members
10 visits
 bookletSyyskausikortti

Kevätkausikortti

(kausikortit jäsenille)

60 €

80 €

 

Autumn season ticket


Spring season ticket

(for members only)

Jäsenmaksu per vuosi

20 €

Membership fee per year

 

 

 

 

Jäseneksi liittyminen
Jäseneksi voi liittyä milloin vain maksamalla kuluvan vuoden jäsenmaksun. Saunalla on jäsenanomuskaavake, jonka täyttämällä ja laittamalla postilaatikkoon jäsenyys etenee. Jäsenmaksunviestin saat käsittelyajan kuluttua. Jäsenmaksu maksetaan yleensä kalenterivuoden alussa. Laskut jaetaan saunalla vuoden ensimmäisinä uintikertoina tai vaihtoehtoisesti lasku lähetetään kotiosoitteeseen.

Lipunmyynti
Lippuvihkoja myydään saunalla lähtökohtaisesti joka kuun ensimmäisenä arkipäivälle osuvana avantouintipäivänä (ei siis sunnuntaisin).
Tästä tiedotetaan kuitenkin tarkemmin saunalla ja Valkeakosken Sanomissa.
Lippuvihkoja ja kausikortteja on saatavissa myös urheiluliike Sportiasta Koskikarassa.

Maksutavat 
Kertamaksut (tasaraha, niin kolikot, kertaliput kuin liikuntasetelitkin) laitetaan pukuhuoneessa olevaan rahalippaaseen ja paikalla olevaan kävijälistaan kirjoitetaan kävijän nimi kävijätilastointia varten sekä merkitään käytetty maksutapa. 
HUOM! Muuttunut käytäntö - KAIKKI merkitsevät nimensä listaan.

Seura myy kolikot korvaavia uimalippuja kymmenen kappaleen nipuissa ilmoitettuina lipunmyyntipäivinä. Liikuntaseteleista käyvät Smartum ja ePassi. Edenrediä emme valitettavasti käytä. Toivomme kuitenkin, ettei yksittäisuintikertoihin liikuntaseteleitä käytettäisi sähköisinä online-veloituksina ainakaan ilman tulostettua tositetta, jonka voi laittaa saunalla "possuun". Kausikortti- ja lippuvihko-ostoksiin sähköiset veloitukset ovat ok, tulosta kuitti tai näytä kännykästä ostaessasi.

Otamme vastaan Smartum-liikuntaseteleitä sekä ePassi-maksuja tekstiviestein. Smartum-liikuntaseteleihin kirjoitetaan nimi palveluntarjoajan ohjeistuksen mukaan ja seteli pistetään rahalippaaseen. Lippuvihko- ja kausikorttiostot voidaan myös tehdä sähköisesti Smartum-maksuna palveluntarjoajan ohjeistuksen mukaisesti.
 
ePassi-maksut tehdään seuraavan ohjeistuksen mukaisesti, mieluiten tekstiviestillä, mutta sovelluksenkin käyttö hyväksytään. 
 
Miten maksan ePassilla
Lähetä tekstiviesti numeroon 0509023456 allaolevasta taulukosta kopioiden sen mukaan mitä haluat maksaa. Viestin ensimmäinen viisipaikkainen luku on tuotteen koodi ja jälkimmäinen on hinta. Saat vastaukseksi vahvistusviestin, jossa mainitaan ostamasi tuotteen hinta ja sana TALVIUINTI. 
 
ePassi tunnus Ostos Hinta Tekstiviestin sisältö
53567 Kausikortti - syys 60€ 53567 60.00
53626 Kausikortti - kevät 80€ 53626 80.00
53627 Lippuvihko 10 kpl - jäsenet 33€ 53627 33.00
53827 Lippuvihko 10 kpl - ei-jäsenet 48€ 53827 48.00
 
 
Seuran jäsenille pelkkä avantouinti ilman saunaa on maksuton. Kirjoita kuitenkin nimesi listaan ja kirjaa numerokoodi 150 kausikorttisarakkeeseen.

Kolmeentoista ikävuoteen asti lapset pääsevät vanhempien seurassa ilmaiseksi. Heidänkin nimensä ja ikänsä toivotaan lisättävän listaan kävijätilastointia varten.
 
Kausikortilla edullisimmin!
Aktiivisimmin uivien jäsenten kannattaa hankkia edullinen kausikortti.
Niitä myydään saunalla syys- ja kevätkauden alussa (seuraa Valkeakosken Sanomien Seurat-palstaa!). 
Kausikortin käyttäjät laittavat kävijälistaan nimensä ja kausikorttinsa numeron (=jäsennumero).
 
Kausikorttien ja lippuvihkojen maksu suoraan pankkiin
Voitte maksaa kausikortit ja lippuvihot etukäteen suoraan pankkiin Apian Avantouimareiden tilille, Tilinumero on FI87 5494 0920 0494 28
Kuittia vastaan saat saunalta kausikortin tai lippuvihon lipunmyyntipäivänä.
Toivomme tämän nopeuttavan ostoa ja vähentävän rahan käsittelyä.
 

 

 Sivut: www.datahelp.fi * Kuvat: Olli Nykänen